Livrare produse

După adăugarea produsului dorit în coșul de cumpărături și plata comenzii, plata ta va fi înregistrată în contul nostru, iar atunci comanda ta va fi procesată și înregistrată spre expediere.

Expedierea produselor se va realiza în minim 24 de ore de la confirmarea comenzii exceptând Duminică și Sărbătorile Legale, cu excepția produselor care au menționat un alt interval de livrare. Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat de către echipa noastră companiei de curierat.

Toate produsele din magazin pot fi livrate astfel:

  • Livrare la domiciliu (curier): 20 lei
  • Ridicare din EasyBox (curier): 10 lei
  • Poștă: 15 lei
  • Ridicare personală (orașul Bacău)

Compania noastră își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Metode de plată

Online prin Card Bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin operatorul NETOPIA MobilPay.

Ramburs

Achită produsele direct firmei de curierat când ajunge la locația dvs.

Transfer bancar (OP)

Achitați comanda prin transfer bancar (ordin de plată). Folosiți ID-ul comenzii generate că referință de plată. Comandă nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.

Titular: LUXURY HOME C & I SRL
Cont IBAN: RO35 RZBR 0000 0600 2329 4798
Bancă: Raiffeisen